Wie zijn wij

Follow the Wind wil groepen mensen trainen om in het dagelijks leven de principes van Gods Koninkrijk eigen te maken. Wij geloven dat er dan steeds meer van de hemel vorm krijgt hier op aarde. Dit willen wij doen door middel van het aanbieden van verschillende trainingen en het aannemen van de spreekbeurten die op ons pad komen. De volgende drie termen beschrijven het karakter van al onze activiteiten, het zijn de merkwaarden die centraal staan bij alles wat we aanbieden.

Relatie

Alles begint bij ons met relatie. Ten eerste de relatie met God en daarnaast met alle betrokkenen, deelnemers en vrienden. We willen vanuit onze relatie met jou je zegenen en aanmoedigen om een diepere relatie met God aan te gaan.

Ontdekking

Gods Geest wil zich elke dag meer en dieper aan jou openbaren. De waarheid en de principes van Gods Koninkrijk ga je steeds meer ontdekken, zodat je deze in je hart ontvangt en je ze eigen kan maken in je leven.

Daadkracht

Naast dat je je denken bij ons mag vernieuwen, dagen we jou (en onszelf) uit de dagelijkse principes van Jezus Christus elke dag weer uit te leven.