Follow the Wind wil het Koninkrijk van God op aarde vormgeven door groepen mensen te trainen om de beloftes van Jezus Christus over hun nieuwe leven te ontvangen en uit te leven. Wij willen groepen mensen leren om in het dagelijks leven de principes van Gods Koninkrijk eigen te maken. Wij geloven dat er dan steeds meer van de hemel vorm krijgt hier op aarde. We weten ons sterk geroepen om twee beelden uit de Bijbel, het leger en de bruid van Jezus, werkelijkheid te maken op de plaatsen waar God ons roept om de grote opdracht uit te voeren. Dit willen wij doen door de volgende kernwaarden vast te houden.

Luisteren
Follow the Wind luistert naar Gods plannen met de organisatie en probeert deze zo goed mogelijk op te volgen.Daarnaast luisteren we op de plekken waar we actief zijn ook naar mensen zodat we met onze activiteiten goed aansluiten aan hun behoefte.

Ontwikkelen
Follow the Wind ontwikkeld onderwijsprogramma’s en onderwijs activiteiten, die de kerk zal toerusten om haar bestemming en roeping uit te leven.

Onderwijzen
Follow the Wind wil met haar onderwijsprogramma’s en onderwijsactiviteiten het nieuwe leven, wat in Gods Koninkrijk plaats vind, helpen ontwikkelen in het leven van miljoenen mensen.

Trainingen

Door gerichte trainingen rustten we mensen toe om te groeien in hun identiteit in Christus en er echt mee aan de slag te gaan om een nieuwe levensstijl te ontwikkelen. Daarin zit ons verlangen: dat je gaat uitleven dat wat God voor je klaar heeft liggen. Dat we doen we door kern- en intensieve trainingen.

Bekijk ons aanbod

Help mee!

Follow the Wind kan niet zonder betrokken vriendenkring, mensen die de missie een warm hart toedragen en passief dan wel actief betrokken zijn. Mensen die bidden voor Gods leiding en zegen over ons werk.

DOE MEE
Bekijk ons nieuws