FAQ items aan het laden...

Door gerichte trainingen rustten we mensen toe in hun identiteit in Christus te groeien en er echt mee aan de slag te gaan om een nieuwe levensstijl te ontwikkelen. Daarin zit ons verlangen: dat je gaat uitleven dat wat God voor je klaar heeft liggen. Dat we doen we door kern- en intensieve trainingen.

Trainingen seizoen 2023-2024

Vernieuwd Leven

Vernieuwd Leven

Bewapend Leven

Bewapend Leven

Alle trainingen

Verdiepingstrainingen (4-6 avonden)
In de korte trainingen willen we mensen toerusten om hun zich te ontwikkelen in hun bestemming. Met stevig theoretisch onderwijs en praktische opdrachten die deels op de avond zelf en deels in het dagelijks leven uitgevoerd zullen worden in een korte periode op een krachtige manier een bepaald onderwerp behandelen.

Levensstijltrainingen (10-15 avonden)
Met intensieve trainingen leggen we fundamenten voor een andere levensstijl. Om dat te realiseren is een langere periode nodig en daarvoor is een langer commitment nodig. De tijd wordt bij deze cursussen genomen omdat deze onderwijs activiteiten vaker gericht zijn op het eigen maken van een nieuwe levensstijl. Hierbij zullen de studenten de tijd nodig hebben om in het dagelijks leven zowel theorie als praktische opdrachten uit te voeren die hun gaan helpen om deze nieuwe levensstijl eigen te maken.

Aanvraag specifiek onderwijs
Mocht u behoefte hebben aan een specifieke training over een bepaald thema neem dan contact met ons op.

Gefundeerd leven

Bewapend leven

Vernieuwd leven

Gelijk leven