Spreekbeurt in Veendam en lessen in de Connectkerk Ede

Tijdens de openingsavond hebben we gedeeld over onze doelen die we willen bereiken. De afgelopen tijd hebben daarin de eerste stappen mogen zetten om ons onderwijs ook op nadere plekken te geven. Rombert werd uitgenodigd te spreken in een Baptistengemeente en we geven een korte versie van gefundeerd leven in de Connectkerk.

De Connectkerk in Ede vroeg om in hun gemeente een tranig te komen geven. Om onze manier van onderwijs te beproeven in de gemeente hebben we een stoomcursus gefundeerd leven in juni bij ze gehouden om bij positief resultaat volgend jaar de volledige training gefundeerd leven daar te geven. We waren blij met deze kans en het waren hele plezierige avonden, waarin de cursisten aangaven echte geloofsstappen te kunnen zetten. Zouden jullie willen meebidden voor Gods leiding of de Connect kerk hier volgend jaar vervolg aan moet geven of niet. We willen alleen Hem volgen!

Daarnaast werden we door de Baptistengemeente De Hoeksteen in Veendam uitgenodigd om in hun dienst te spreken. Het was voor Rombert zijn gevoel een volgende stap in het bereiken van ons doelen en het uitvoeren van onze missie en visie. Thema was: “The next level”. We hebben gedeeld dat God de kerk in Nederland verder wil doen opgroeien, door haar nog verder onder de wet vandaan te halen en haar nog meer te laten leven vanuit zijn onvoorwaarlijke liefde. Naderhand gaven mensen aan het fijn te vinden deze boodschap op deze duidelijke manier te horen en daarbij diepere openbaringen te ontvangen, waar ze mee bezig konden door de week. Het was daarom een hele mooie ochtend.