Naast alle supermooie dingen die we vandaag de dag doen, zijn we ook bezig met de toekomst. We zijn nu actief in het onderwijs maar geloven dat we een plek mogen worden waaruit veel werk van Gods Koninkrijk tot leven zal komen. Een eerste blik van Rombert hierover…

Mijn droom is dat Follow the wind een plek wordt waarin alle dromen van het hart van God de Vader tot leven komt op vele verschillende manieren via vele verschillende projecten. Zoals ik in de vorige bemoedigende bries deelde, geloof ik dat God alle woestijnen in het leven van mensen en landen kan laten bloeien als een roos. Ik geloof dat Follow the Wind een plek mag zijn waar de geest van God alle aspecten van het Koninkrijk tot leven kan brengen.

Apostolische werkplaats
Ik wil graag dat Follow the Wind een verzamel plek wordt waar harten elkaar zullen ontmoeten waardoor mensen met dezelfde dromen en passie samen zullen werken om zo in de harten van miljoenen mensen Gods Koninkrijk zichtbaar te maken in Europa. Dit noemen we de apostolische werkplaats! De afgelopen tijd heeft God mij op plekken en bij mensen gebracht waardoor deze droom weer bevestigd werd. Het klinkt nog niet heel concreet, ik geloof dat God de wegen daarna nog heel helder openbaren, omdat het zijn droom is waarin wij in gehoorzaamheid hem mogen volgen. Ik vertrouw erop dat God aan de droom leiding gaat geven. Zouden jullie hiervoor ook willen bidden, omdat ik wens dat geen een element van Gods droom met Follow the wind verloren gaat.