Getuigenis van Jordy

1 sep. 2023

Sinds de training gefundeerd leven is mijn leven totaal omgeslagen. Ik had een periode dat ik dacht het ook wel zonder God te kunnen. Dit had ik achteraf beter niet kunnen doen. De duivel kreeg zijn macht over mij, ik werd depressief. Alles om mij heen werd donker en grauw, ik kon nergens meer van genieten.

soldaat op de grond liggen, op zijn rechter arm. In de linkerarm houdt hij een schild omhoog.

Toen ik begon aan de cursus voelde ik mijzelf een soldaat dat verslagen lag op een slagveld met een schild over zich heen waarbij de vijand met een grote war hammer mij te lijf ging. Tijdens een cursusavond zei ik hardop ‘ik heb U altijd nodig’. God trok me op dat moment sky high. Alle kleur kwam weer terug, ik voelde de liefde weer terugkomen.  De tranen stonden in mijn ogen maar kon ze niet laten gaan. God bracht mijn talent weer tot leven Elektrische gitaar spelen. Op dat moment gestart om hem te aanbidden en niet meer gestopt.

Met een tussen jaar ben ik met aandringen van mijn vrouw ook begonnen met bewapend leven. Maar goed ook! Tijdens deze cursus heb ik twee weken bij mijn vader in huis gezeten omdat het tussen mijn vrouw en mij niet lekker ging en de boze doormiddel van een andere vrouw mijn huwelijk kapot wou maken.God was daar op precies het juiste moment, die tijd heb ik genomen om veel bij God te zitten en te luisteren. Tijdens de cursus zij Rombert het is maar op welke stoel je wilt zitten de eerste (het verleden oude testament) de tweede stoel die zie ik als met het vingertje wijzen (er wijzen dan altijd nog drie naar jezelf) en de derde stoel in de aanwezigheid van Jezus. Ik koos voor de derde stoel en heb besloten daar niet meer vanaf te stappen. De leer over de wapenrusting is zo belangrijk! De boze gaat rond als een brullende leeuw dat heeft mij bewust gemaakt om ervoor te kiezen het aan te trekken. Ik merk elke dag de vruchten van de geest. Mijn normen en waarde zijn ook veranderd.Ik probeer elke dag de mensen om mij heen te zien door de ogen van Jezus.

Door de trainingen ben ik enorm gegroeid als persoon maar ook op mijn bestemming en hierdoor dicht bij de vader.Ik daag iedereen uit om in jezelf te kijken en te vragen of je op je bestemming bent. Als je twijfels hebt ga de trainingen volgen.