Getuigenis Janneke

13 dec. 2023

Ik deed de cursus vernieuwd leven. Ik had het moeilijk in deze tijd het ging niet lekker tussen mijn man en mij. Omdat mijn man in een depressie zat, raakte ik erg in de war van wat waar was en wat niet.

De duivel had echt grip op mijn gedachten hij haalde telkens mijn bolwerken aan. Maar ergens wist ik het komt goed.

Hoewel ik opzag tegen de cursus ben ik toch begonnen. Want ik wist: ik moet mijn relatie met God verdiepen om dit vol te houden. Omdat op de avonden alles echt goed werd uitgelegd kwam ik ook iedere cursus avond vol energie weer thuis, Mijn geloof groeide in wie God is ook al zat ik in een situatie van overleven met een depressieve man en 2 hele jonge kinderen.

Door de cursus vernieuwd in je denken voelde ik ook meer Gods aanwezigheid in mij. Hij gaf mijn kracht om vol te houden en mijn man de tijd te geven om uit zijn depressie te komen. Zonder God had ik dat nooit zo kunnen dragen en zat ik er vol vertrouwen in.

De cursus heeft mij geleerd over de bolwerken waar de satan mij telkens mee probeert onderuit te halen. De hoeveelheid waarheden die er in de bijbel staan te overdenken en uit te werken. Hoewel het nog steeds een struikelblok voor me is heeft het mij wel veel inzicht gegeven.

Om mijn bolwerken beter aan te kunnen pakken ben ik nu de bewapend leven cursus aan het doen. En hoop ik steeds meer in mijn kracht te komen staan.

Ik ben mega dankbaar voor wat God mij heeft geleerd door de cursus heen en in vertrouwen te wandelen.


Deze getuigenis van Janneke is deel 2 van een serie. Lees ook de getuigenis van Jordy, haar man.