Met Follow the Wind zetten we een nieuwe stap. Wij zijn blij om te vertellen dat de vacature die we als stichting al een tijdje hadden openstaan inmiddels ingevuld is! Vanaf 1 april 2023 heeft Joas de Boer zich bij ons aangesloten. Eerder heeft Joas zich al even kort voorgesteld. Hier kan je meer lezen over wie Joas is en waarom hij bij Follow the Wind wil werken.

Voeten van iemand die wandelt op een weg

De volgende stap

Met Joas als tweede medewerker kunnen wij onze activiteiten uitbreiden en dichter bij onze missie komen. Joas zal zich bezig houden met organisatorische taken, promotie en communicatie. Hierdoor houdt Rombert tijd en ruimte over, waardoor hij weer meer in zijn kracht komt te staan.

Op deze manier kunnen wij nieuwe activiteiten ontwikkelen waarmee we meer mensen kunnen bereiken en dienen. Eén van onze plannen is om een training van ons uit te brengen als podcast. Ook denken we na over het organiseren van o.a. aanbiddingsavonden en inspiratieweekenden.

Stap in geloof

Wij zetten hiermee een nieuwe stap, die ons aan de ene kant veel nieuwe ontwikkelingen gaat opleveren, en die aan de andere kant financieel een uitdaging met zich meebrengt. De Stichting heeft afgelopen jaren namelijk een financiële buffer opgebouwd waardoor we deze stap een jaar lang kunnen financieren. Om als stichting na dit jaar ons werk financieel gezond voort te zetten, hebben we als doel gesteld dat onze groep vaste donateurs flink groeit, zodat deze inkomsten onze vaste lasten kunnen dragen.

Dit is natuurlijk uitstappen in geloof. We geloven dat, ondanks de risico’s, dit ons zal helpen onze missie te bereiken. Maar boven alles geloven wij dat wij met deze stap achter Jezus aangaan, wij Zijn missie tot de onze maken en dat daardoor ook in alles voorzien zal worden wat wij daarvoor nodig hebben.

Vriend worden

Wanneer jij enthousiast bent over het werk van de stichting en ons wilt helpen om deze stap mogelijk te maken, zijn we er enorm mee geholpen als je één van onze nieuwe Vriend van Follow the Wind (vaste donateurs) wilt worden. Om onze doelen te behalen hebben wij nodig:

 • 30 mensen die € 40 per maand geven, of
 • 60 mensen die € 20 per maand geven, of
 • 120 mensen die €10 per maand geven.

Via onderstaande formulier kan je, via een machtiging, vriend worden. We hebben een ANBI-status.

Uiteraard zijn eenmalige giften ook welkom.

Gebedspunten

Willen jullie blijven bidden voor wijsheid en leiding tijdens de organisatie en uitvoering van onze activiteiten en toekomstplannen? Want alleen door de leiding van de Heilige Geest hebben we de dingen bereikt die we tot nu toe hebben mogen doen voor Gods Koninkrijk.

Ik wil vriend worden

  Nieuwsbrief

  Wij willen je graag op de hoogte houden van wat we doen en nieuwe ontwikkelingen door middel van onze nieuwsbrief.
  Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn, en ook willen we je in de nieuwsbrief  inspireren met een getuigenis en een ‘Bemoedigende Bries’.

  Geen zin om te lezen? Bekijk en luister het in deze videoboodschap.