2021 was een jaar van grote veranderingen: ik werd vader en kreeg Corona, niet echt een gelukkige combi

Twee dingen uit mijn persoonlijke leven wil ik graag met jullie delen, omdat deze gebeurtenissen de afgelopen tijd veel invloed hebben gehad op mijn leven en daarmee ook op mijn werk voor de stichting. Eén van die twee dingen zal ook de komende tijd nog veel invloed op mijn leven houden, want op 28 september ben ik namelijk vader geworden van een prachtige en gezonde dochter. Ze heet Liese Shalom en gelukkig maakt ze het goed. Het is een vrolijke en super alerte jongedame, die de wereld om zich heen heel scherp observeert. De zwangerschap van mijn vrouw verliep goed, tot een paar weken voor de bevalling haar bloeddruk erg omhoog ging. Om complicaties te voorkomen is toen besloten om de geboorte in te leiden. Ondanks dit heeft mijn vrouw alsnog zwangerschapsvergiftiging opgelopen, waardoor de bevallig een heftig proces werd. Gelukkig zijn mijn vrouw en Liese op een bijzonder manier beschermd gebleven en is alles goed gekomen. Na een weekje ziekenhuis mochten we uiteindelijk naar huis, om daar van elkaar te genieten. Nadat we na een paar weken onze draai met zijn drieën thuis gevonden hadden, werd ik helaas positief getest op corona. Hierdoor heb ik 10 dagen in isolatie geleefd om te voorkomen dat mijn vrouw of Liese besmet zouden raken. In deze twee weken ben ik vrij ziek geweest, waar ik nog steeds niet helemaal fit van ben. Al met al hebben al deze gebeurtenissen veel invloed gehad op de stappen die ik de afgelopen tijd met de stichting heb kunnen doen. Maar ook het wennen aan mijn nieuwe leven als vader en het herstelproces van mijn vrouw zullen in de toekomst nog wel invloed hebben op mijn werkzaamheden voor de stichting. Het zal allemaal weer even uitzoeken zijn hoe we de dingen gaan aanpakken. Hoe soepel en snel alles de komende tijd gaat weet ik niet en daarom vind ik het een fijn idee dat jullie van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn. Daarnaast zijn we ook dankbaar voor alle steun en gebed die we ook van velen van jullie hebben mogen ontvangen in deze tijd. Dit is echt een zegen voor ons geweest. Groetjes van Rombert