Gieneke heeft een tijd geleden aangegeven dat zij stopt met haar taak in het bestuur van Stichting Follow the Wind.

Zij wil graag met jullie delen hoe haar tijd bij Follow the Wind was:

“In de periode voor mijn lidmaatschap binnen het bestuur heb al een tijd mogen dienen binnen Follow the Wind. In deze tijd heb ik ontzettend veel mogen leren met name over wat ik heb ontvangen als dochter van de Allerhoogste God daarnaast heb ik geleerd hoe ik in de praktijk mag gebruiken wat ik van God ontvangen heb. Gieneke

Ontvangen en dan uitdelen van wat je hebt ontvangen, ik denk dat dit voor een groot deel de tijd bij Follow the Wind voor mij definieert.Ik leerde dat God mij gaven en talenten heeft gegeven en vooral autoriteit. Deze gaven en talenten ben ik gaan ontdekken en ik heb mijn eigen identiteit leren kennen.Mijn ervaring is dat ik eerst als cursist en later als tafelleider veel heb ontvangen en in mijn tijd als bestuurslid mocht ik dit inzetten.

In mijn bestuursperiode heb ik mogen kijken bij de organisatie van Follow the Wind. Ook heb ik me ingezet om Follow the Wind te laten groeien en bloeien samen met Rombert en later ook Joas en de andere geweldige leden van het bestuur. Ik heb God in eenieder van hen mogen zien op verschillende manieren, passend bij ieders persoonlijkheid waardoor ik nog meer heb geleerd hoe divers en prachtig God is. Iedereen deelt zijn stukje, zijn talent van God gekregen en zet dat in. Samen werken we met die verschillende stukjes, door deze bij elkaar te leggen, om zo steeds verder bouwen.

Dat vond ik een van de mooiste dingen die ik meeneem nu ik gestopt ben als bestuurslid bij Follow the Wind. God heeft iets prachtigs in Follow the Wind gelegd en in eenieder die meewerkt. Ik bid dat Gods grootheid en kracht steeds meer zichtbaar mag worden door Follow the Wind heen zodat er nog veel meer mensen onder de indruk mogen komen van onze fantastisch God. Daarmee bid ik dat deze mensen vervolgens ook aangevuurd worden om vanuit hun identiteit en autoriteit te gaan wandelen.
Ik heb geweldige jaren gehad en zal altijd dankbaar zijn voor deze tijd!”

Dank je wel Gieneke voor de goede tijd in het bestuur! Na de eerste fase van Follow the Wind stapte je in om de stichting verder uit te bouwen. Daarin heb je een belangrijke bijdrage geleverd door mee te denken en te doen. Succes bij je volgende projecten en we zullen je missen.