Mijn naam is Lisa Assante di Tatisso.

Ik ben in het najaar van 2019 begonnen met de fundamenten cursus van follow the Wind. Het is een bijzonder jaar geweest. Ik begon enthousiast en vol goede moed.

We begonnen met vragen stellen. Waar ben je nu? Wat hoop je uit de cursus te halen? Ik had nooit verwacht dat er echte antwoorden zouden komen. Ik ben een vrolijk mens van nature, maar ik ben het grootste gedeelte van mijn leven depressief geweest. Het betekende voor mij dat er een onjuist zelfbeeld was, en altijd alles door mij of voor mij niet positief was weggelegd.

Mijn hersenen zagen altijd de wolken op een zon overgoten dag. De bijbel is een mooi boek. En ik geloofde heus wel dat Hij van me hield. Maar een beetje, want meer was ik toch niet waard? We leerden over wie God is, wie Jezus is, en de Heilige Geest. Het heeft mijn gebedswereld op zijn kop gezet.  Het was ongelofelijk hoe elk hoofdstuk echt ging leven! Ik keek naar het volgende hoofdstuk en kon gewoon al raden waar ik winst zou gaan behalen in mijn leven. Echt zo letterlijk.

Nu zijn we in een extreme situatie terecht gekomen met zijn allen. Een wereldwijde pandemie! Niemand weet hoe we hiermee om moeten gaan, en iedereen is wat onzeker over wat er komen gaat. Het voelt dan ook heel gek, maar ik ga het toch zeggen. Ik voel me prima! God is zo goed! Alles gaat gewoon door omdat God de schepper van de wereld dat zo bedoeld heeft. Ondanks alles zie je dat het seizoen toch veranderd. De vogels bouwen net als normaal gewoon hun nestjes, en de bloemen gaan door met groeien. Als hij je een opdracht geeft, zal je niet alleen laten slagen, maar krijg je ook het gereedschap mee wat je nodig gaat hebben.

Ik maak me geen zorgen voor de dag van morgen, want de dag van morgen zorgt wel voor zichzelf! Elke dag heeft genoeg aan zijn eigen last. Math 6:34.
Door alles heen is Hij mijn Rots, mijn Redder, mijn Rotsvaste Fundament!
Ik voel een rust en een liefde die alleen van God kan zijn. Door wat ik in de cursus geleerd heb, ben ik nu in staat om andere mensen te bemoedigen. Daar waar het licht is, kan simpelweg geen duister zijn! Mensen om mij heen zijn verbaasd en zien een verschil dag en nacht in mij. Als mensen mij beschrijven noemen ze mij een positieveling! Hahaha daar moet ik zelf nog steeds om lachen. God heeft een plan voor ons allemaal. We mogen oude gedachtes, en gewoontes loslaten. Hij geeft ons er iets beters voor terug, Ik raad iedereen aan om deze cursus te gaan volgen, je zult versteld staan van wat Hij voor je heeft!