Maak van je geestelijke wapenrusting, je levensstijl! Dit in combinatie met Rom 13:11-12 “uit de slaap ontwaken, de nacht loopt ten einde, en de dag nadert al”, voelde voor mij, als een persoonlijke oproep. De training gaf mij een persoonlijke benadering en voelde voor mij als een spannend levensverhaal. Je wordt meegezogen in een spreekwoordelijke spannende Romeinse geschiedenis aan het werk gezet. Het gaat om mij, mijn leven en mijn verantwoordelijkheid. Over mijn inzet hoever wil ik me laten leiden door wat er verteld wordt en wil ik dit toepassen in mijn eigen leven. Want in deze cursus is niets vrijblijvend! Elke cursist krijgt persoonlijke aandacht en verantwoordelijkheid. Vragen als “wat doet je ermee” en “wil je die wapenuitrusting aantrekken”. Naast de uitleg van Rombert en Zefanja kwam de uitleg van Corianne over Satan en het levende woord van God door Jezus Christus goed binnen.  Toen ervoer ik wat een hemelse strijd er is leerde ik de tactiek van Satan steeds beter verstaan en de macht van God hierin zien die nooit verrast werd door Satan maar je steeds weer naar de overwinning wees ( dwars door alles heen!). zo bleven de 10 teksten die we uit het hoofd leerden ook in je hoofd zitten en deze gelden voor mij nog steeds als wegwijzer. Door met deze 10 wegwijzers op pad te gaan en door deze te gebruiken is voor mij “bewapend leven”.