Ik heb genoten van het volgen van de training gefundeerd leven van Follow the wind. Ik ben al heel lang christen maar vind het heel belangrijk om vanuit de basis te leven. Waar draait mijn geloof eigenlijk om? Ik heb geen spijt gehad van deze keus om dit weer eens opnieuw te horen. Met veel plezier heb ik de avonden gevolgd, ondanks andere afspraken die regelmatig langskwamen en waar ik graag nee tegen zei. Wat mij aansprak was de aanpak om het geloof eigen te maken. Bijvoorbeeld het onderwerp God is als een Vader. Zie ik dat zelf ook zo voor mijn leven? Zowel thuis door de huiswerkopdrachten als op de cursusavonden werd ik uitgedaagd om met moeilijke vragen zelf naar God te gaan en van Hem een antwoord verwachten. Niet dat ik dat nooit heb gedaan, maar vanuit het onderwijs krijg je soms nieuwe inzichten waardoor ik uitgedaagd werd om opnieuw naar God te gaan. Deze verdiepingsslag heeft mijn leven verrijkt waar ik Rombert en Anne heel dankbaar voor ben. De avonden zelf werd met zoveel kennis, wijsheid en bevlogenheid gegeven, waaruit te zien was dat Rombert en Anne zelf vanuit de liefde van God en het Woord les gaven. Nu nog pak ik af en toe de map er nog eens bij om te lezen welke profetische woorden of bemoedigingen ik heb ontvangen tijdens de cursus avonden. Of leen ik de map uit aan mijn kinderen omdat ze een vraag hebben over een onderwerp.