Door het volgen van de Fundamentencursus en Bewapend Leven is mijn geloof en mijn relatie met God gegroeid. Ik ben gewend om alles wat op me af komt en wat er om me heen gebeurt verstandelijk te benaderen. Eén van de redenen dat ik deze cursussen ben gaan doen is om de relatie met Hem meer te leren voelen/ervaren en mijn hart te raken. En dat is zeker gelukt. Door de uitleg van de bijbel in de lesstof heb ik God op een andere en diepere manier leren kennen. Tijdens de cursusavond wordt de behandelde stof verwerkt in een kleine groep. Dit zorgde ervoor dat het niet bleef bij nieuwe kennis vergaren, maar ook voor openbaring. Meermaals sprak de cursusleider woorden die gegeven waren door de Heilige Geest. Ze raakten me en veranderden me. Zoals bijvoorbeeld in mijn rol als vader van mijn kinderen en hoofd van mijn gezin. Kortom, zeer aan te bevelen cursussen!