Gelijk leven

Je leven vormen naar de principes van Jezus gelijkenissen
Jezus vertelde in zijn leven op aarde tientallen gelijkenissen. Deze gelijkenissen hadden tot doel om Zijn discipelen te leren leven vanuit de genade van het evangelie en naar de principes van het Koninkrijk van God.Tijdens de training “gelijk leven” kruipen we in de gedachtegang van Jezus en zijn discipelen, met name de Joodse context, om te ontdekken wat Hij met zijn gelijkenissen aan zijn discipelen wilde leren. Wanneer we dit scherp voor ogen hebben zullen we vervolgens ons eigen leven aan de hand van deze lessen van Jezus reflecteren, om zo ons leven tot bloei te laten komen.

Al deze dingen zei ​Jezus​ in ​gelijkenissen​ tot de menigte; hij sprak uitsluitend in ​gelijkenissen​ tot hen. Zo ging in vervulling wat gezegd is door de ​profeet: ‘Ik zal het woord nemen en spreken in ​gelijkenissen; ik zal bekendmaken wat sinds de grondvesting van de wereld verborgen was. Mattheüs 13:34-35

Informatie

In januari 2023 starten we met de training. De avonden zullen om 19:30 uur van start gaan, met als streven om om 21:30 uur te eindigen.

Data

  • 19 januari
  • 2 februari
  • 16 februari
  • 23 februari
  • 16 maart
  • 30 maart
  • 13 april

Locatie: T.z.t. zal nog aangegeven worden waar deze training zal plaatsvinden.

Kosten: Voor de gehele training vragen we een onkostenvergoeding van €55,- , dit is inclusief cursusmateriaal. Mocht dit bedrag een probleem vormen om mee te doen, neem dan gerust contact met ons op.

Opgave of vragen: Wil jij je opgeven voor deze trainingen of heb je nog vragen mail dan naar:  gelijkleven@hotmail.com
Je kunt je opgeven tot 10 januari 2023. Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Als er meer aanmeldingen te zijn kom je op de wachtlijst. We zullen er alles aan doen om mogelijk te maken dat je mee kan doen.