Ons verhaal

Praktisch betrokken zijn
Follow the Wind kan niet zonder betrokken vriendenkring, mensen die de missie een warm hart toedragen en passief dan wel actief betrokken zijn. Mensen die bidden voor Gods leiding en zegen over ons werk. Wanneer wij opzoek zijn naar mensen om ons praktisch te ondersteunen, zullen we dit hier vermelden. Daarnaast zal dit ook in onze nieuwsbrief genoemd worden. Als je op de hoogte wil blijven is het een goed idee om je aan te melden voor onze nieuwsbrief

Waarom geld geven?

Follow the Wind is financieel afhankelijk van giften. Al het werk dat we doen wordt bekostigd door giften van de betrokken vriendenkring. Voor Rombert is dit zijn werk (deeltijd) en daar ontvangt hij salaris voor.

Om dit mogelijk te maken kan ons financieel steunen door zelf je (maandelijkse) bijdrage over te maken. Het rekeningnummer van ‘Follow the Wind’ is ‘NL06RABO0327777303’. We hebben een ANBI status. Zie daarvoor ook de site van de Belastingdienst.

Nieuwsbrief

We vertellen graag wat we doen door middel van onze nieuwsbrief. Daarin zal staan waar we mee bezig zijn en wat we mee maken. Verder zal daarin ook vermeld worden hoe je door middel van gebed op praktische hulp mee kan werken aan onze missie.

Nieuwsbrief