Ons verhaal

Praktisch betrokken zijn
Follow the Wind kan niet zonder betrokken vriendenkring, mensen die de missie een warm hart toedragen en passief dan wel actief betrokken zijn. Mensen die bidden voor Gods leiding en zegen over ons werk. Wanneer wij opzoek zijn naar mensen om ons praktisch te ondersteunen, zullen we dit hier vermelden. Daarnaast zal dit ook in onze nieuwsbrief genoemd worden. Als je op de hoogte wil blijven is het een goed idee om je aan te melden voor onze nieuwsbrief

Waarom geld geven?

Follow the Wind is financieel afhankelijk van giften. Al het werk dat we doen wordt bekostigd door giften van de betrokken vriendenkring.
Wij willen u uitnodigen om mee te doen aan onze missie, door ons werkt financieel te ondersteunen.

Vriend worden

Om dit werk mogelijk te maken kan je vriend worden, daarmee ondersteun je ons elke maand of kwartaal financieel. Via het formulier op deze pagina kunt u, via een machtiging, vriend worden.

Gift geven

Ook eenmalige giften zijn welkom. Scan de QR-code, of klik er op, om via iDeal je gift te geven.
Je komt dan op de website van iDeal. Daar kan je jouw gift geven door eventueel het bedrag aan te passen en je bank te kiezen.

Bankgegevens

Als u wilt kunt u ook zelf uw vrienden bedrag of eenmalige gift over maken. Het rekeningnummer van ‘Follow the Wind’ is ‘NL06RABO0327777303’.

ANBI status

Wij hebben een ANBI-status, daardoor kunnen uw giften aftrekbaar zijn van de belasting. Kijk voor meer informatie po de website van de belastingdienst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formulier vriend worden

Met onderstaande formulier kunt u vriend van Follow the Wind worden.

    Nieuwsbrief

    We vertellen graag wat we doen door middel van onze nieuwsbrief. Daarin zal staan waar we mee bezig zijn en wat we mee maken. Verder zal daarin ook vermeld worden hoe je door middel van gebed op praktische hulp mee kan werken aan onze missie.