Betrokken Zijn

Financieel betrokken zijn

Follow the Wind is financieel afhankelijk van giften. Al het werk dat we doen wordt bekostigd door giften van de betrokken vriendenkring. Wij willen u uitnodigen om mee te doen aan onze missie, door ons werk financieel te ondersteunen.

Rombert en Joas vertellen over een nieuwe en uitdagende stap.

Vriend worden

Om dit werk mogelijk te maken kan je vriend worden, daarmee ondersteun je ons elke maand of kwartaal financieel. Via het formulier op deze pagina kunt u, via een machtiging, vriend worden.

Vriend worden

Gift geven

Ook eenmalige giften zijn welkom. Scan de QR-code, of klik erop, om via iDeal je gift te geven. Je komt dan op de website van iDeal. Daar kan je jouw gift geven door eventueel het bedrag aan te passen en je bank te kiezen.

Praktisch betrokken zijn

Follow the Wind kan niet zonder betrokken vriendenkring, mensen die de missie een warm hart toedragen en passief dan wel actief betrokken zijn. Mensen die bidden voor Gods leiding en zegen over ons werk. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen om ons praktisch te ondersteunen, zullen we dit hier vermelden. Daarnaast zal dit ook in onze nieuwsbrief genoemd worden. Als je op de hoogte wilt blijven is het een goed idee om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Taal en spellings controle

Wij zoeken mensen die onze teksten willen controleren op spel- en taalfouten. Denk aan nieuwsberichten en onze trainingsboeken. Je wordt onderdeel van een groepje mensen dat geregeld onze teksten controleert. Op deze manier kan je meehelpen wanneer je er tijd voor hebt. Ben jij goed in de Nederlandse taal en wil je dit talent inzetten voor onze missie? Mail dan naar info@followthewind.nl

Meebouwen aan onze web app

Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een online omgeving voor onze cursisten. Hierdoor kunnen studenten van onze trainingen makkelijk bij het materiaal en in contact met ons staan Het plan is om deze online omgeving als PWA aan te bieden. Maar apps voor iOS en Android staan ook op onze wenslijst.

Voor dit project hebben we nog hulp nodig. We zoeken daarom mensen die het leuk vinden om (web) apps te maken. Je kan meebouwen aan de front-end en/of back-end. Enige ervaring in onderstaande technieken is handig, maar er is zeker ook ruimte om nog te leren. Dit geeft ook een mooie kans aan jonge developers om ervaring op te doen en hun portfolio uit te breiden.

Waarmee we werken:

  • Talen: PHP, Javascript, HTML & CSS
  • Frameworks: Laravel, Tailwind, Alpine
  • Technieken: Composer, Node & NPM, Vite, Git & Github

Met het bouwen van een web app ben je ook gelijk aan het meebouwen aan onze missie. Een mooie plek om je technische talenten in te zetten voor Gods Koninkrijk.

Lijkt dit je leuk? Stuur ons een mailtje op info@followthewind.nl. Ook als je twijfels of vragen hebt mag je ons gerust een bericht sturen.

Nieuwsbrief

We vertellen graag wat we doen door middel van onze nieuwsbrief. Daarin zal staan waar we mee bezig zijn en wat we mee maken. Verder zal daarin ook vermeld worden hoe je door middel van gebed of praktische hulp mee kan werken aan onze missie.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief