“Wij zijn al 25 jaar op weg met God en dan weet je alles dachten wij. Maar God is veel groter en doet veel meer grotere dingen dan wij konden beseffen” zeggen Arie en Gré na het volgen van de training gefundeerd leven.

Juni 2018. Wij zijn Arie en Gre en hebben samen de levensstijltraining Gefundeerd leven gevolgd. Toen wij aan deze training begonnen dachten wij dat het voor ons heel gemakkelijk zou worden na 25 jaar op weg met God te zijn maar wat hebben we ons vergist. Door deze training zijn wij veel meer te weten gekomen van God, Jezus en de heilige Geest of specifiek over het kruis, Hemelvaart, wederkomst en nog zoveel meer. Tijdens de avond zelf leer je veel, krijg je antwoorden op jouw vragen en hoor je ook hoe een ander er mee om gaat. Het huiswerk is een belangrijk onderdeel met daarin de praktische opdrachten. Zo breng je namelijk het geleerde ook veel makkelijker in de praktijk. “Rombert en Anne bedankt voor de fijne avonden .”

Gre: “Ik wil deze training bij iedereen aanraden. Ik zelf hou nog veel meer van Jezus en ik mag weten dat ik een dochter van God ben. Geweldig zijn liefde, kracht, en nog veel meer is er ook van mij.”

Arie: “Voor mij zelf heb ik er veel aangehad wie God de vader, Jezus en de Heilige Geest voor mij is, veel meer dan ik me voorheen besefte. Ik ben vernieuwd in mijn denken en heb veel indrukken gehad. Bijvoorbeeld de laatste lesavond over de wederkomst uit het boek openbaring: interessant en gaf mij meer inzicht. Wat ik geleerd heb, heeft mijn denken vernieuwd heb ik me ook echt eigen gemaakt! Het geeft mij in het dagelijkse leven meer houvast.”