Als stichting willen we voor de zomervakantie minimaal nog twee andere trainingen geven. Daarom zijn we de afgelopen tijd bezig geweest om deze  trainingen zowel inhoudelijk als qua vorm verder te ontwikkelen, zodat deze straks kant en klaar staan om deze te kunnen geven. We willen jullie nu van beide traningen een update geven, waarin we aangeven wat we aan deze training vernieuwd hebben en wanneer we van plan zijn om deze traning te gaan geven.

Vernieuwd leven

De traning vernieuwd leven neemt je mee in een reis door je eigen manier van denken, waardoor je gaat ontdekken waarom je deze patronen zal willen vernieuwen. Daarnaast ontdek je ook welke denkpatronen je leven vanuit Gods Koninkrijk in de weg zitten. Daarom moet je denken vernieuwd worden, waardoor jouw leven, vanuit Gods Koninkrijk, tot bloei komt.

Tijdens de training krijgen de studenten tot slot praktische handvatten waarmee ze aangemoedigd worden om hun denken in hun dagelijks leven te vernieuwen.

 

Verbeteringen

Omdat we deze training al vaker gegeven hebben liepen we de laatste keren tegen wat foutjes in de vormgeving aan en wilde we ook een aantal inhoudelijke punten vernieuwen, waardoor deze traning nog efficiënter zal worden voor de cursisten. De afgelopen weken hebben we daarom keihard aan deze traning gewerkt en zijn er meerdere dingen in haar vormgeving en inhoud aangepast. We zijn erg benieuwd wat deze verbeteringen in de praktijk met training gaat doen. We zien er daarom naar uit om eind april met een nieuwe groep mensen met deze training van start te gaan.

Deze traning zal plaats vinden op de donderdagavonden: 20 April, 4 , 11, 25 Mei en 1 Juni. Het zal plaats vinden in het gebouw van ‘De Schuilplaats’ in Ede. Meer informatie over de training kunt u vinden op de pagina Vernieuwd Leven.

 

Tweede try-out van nieuwe lessen van de training gelijk leven.

De afgelopen periode zijn we bezig geweest om zes nieuwe lessen te ontwikkelen voor de training gelijk leven.

Na een geslaagde try-out met de eerste zeven lessen, zijn we nu van plan om een tweede try-out te houden waarin we deze nieuwe lessen met elkaar willen uitproberen.

Na deze try-out en wanneer de nieuwe lessen door een grote meerderheid van de deelnemers positief beoordeeld wordt, hebben we deel 1 van de serie gelijk leven voltooid.

Deze try-out zal tussen april en Juni plaats vinden. We willen deze eerst aanbieden aan de mensen die de eerste 7 lessen al gevolgd hebben om hen eerst de mogelijkheid te geven om zich nog verder in de gelijkenissen van Jezus te verdiepen. Mocht deze try-out niet genoeg deelnemers krijgen vanuit onze eerste try-out en de huidige groep cursisten, dan zullen we hem als nog voor iedereen openzetten, en jullie hiervan op de hoogte houden.