1e denktank avond Follow the Wind

We bestaan als stichting alweer 2 jaar en hebben in deze jaren veel dingen mogen meemaken. We hebben hard gewerkt om onze doelstellingen te bereiken en daarin ook mooie stappen gezet. Voordat de stichting bestond liepen bepaalde activiteiten al een paar jaar en wanneer we die jaren erbij rekenen hebben wel samen met al onze activiteiten al meer dan 160 mensen onderwijs mogen geven. Meer dan 60 mensen hebben al onze onderwijsprogramma’s gevolgd.

We zijn hier heel dankbaar voor en genieten van de impact die de onderwijsavonden op het leven van de mensen hebben. Het is en blijft bijzonder om zo gereedschap van Gods Koninkrijk te mogen zijn. Maar onze dromen gaan veder.

We hebben namelijk dromen over een groter bereik en willen meer doen dan alleen onderwijs geven. Maar het is niet altijd even makkelijk om dit in de praktijk te realiseren. Zeker wanneer je qua visie soms net wat anders over bepaalde zaken denkt.

Deze verschillen zorgden niet voor spanningen binnen de stichting maar wel voor twee andere koersen, waarvan we van beide koersen hun voor en nadelen zagen. Daarom besloten we als stichting onze vaste medewerkers en andere betrokken partijen die de stichting een warm hart toe dragen deze koersen voor te leggen en feedback te vragen.

Op deze manier wilden we alles toetsen en het goede bewaren. Dit wilden we ook op deze manier doen omdat we geloven dat God ons ook mede door deze achterban wil laten leiden, omdat zij mooie nieuwe ideeën kunnen geven.

Op deze avond hebben we onze plannen over de apostolische werkplaats -waar we in de vorige nieuwsbrief over hadden- verder uitgelegd. Er was ruimte om vragen te stellen.